Menisk – En støddæmper

Her finder du artikler om menisk og idrætskirurgi og kunstigt hofteled.

Knæledet består af to bindevævsskiver. Bindevævsskiverne sidder fast oven på skinnebenet. Det er disse bindevævsskiver der kaldes menisker. Man skelner mellem udvendig og indvendig menisk. Invendig menisk er betegnelsen for den den del af knæledet , der vender mod det andet ben , hvor den udvendig menisk vender væk fra det andet ben. En menisk virker nærmest som en slags støddæmper der tager en del af den belastning der opstår ved løb. Her kan du læse mere om en idrætsklinik der tilbyder behandling af skader på menisk. Skader ved menisk opstår ofte når der kommer et vrid i knæet ofte i forbindelse med idræt. Menisk skader opstår ofte ifbm. med sport og idræt. Her finder du et privat hospital der et stærkt hold af erfarne idrætsskiruger og specialister i fodkirurgi.

Fodkirurgi

Hvis du leder efter en privatklinik der arbejder med fodkirurgi så finder du her et privathospital med super kompetente læger der tilbyder forskellige behandlinger bl.a. inden for fodkirurgi – Her kan du læse mere om holdet der består af super erfarne speciallæger – ligesom der er tale om en klinik i fodkirurgi med de nyeste faciliterer og gør en dyd i at have udstyr i topklasse. Der er tale om specialister i idrætskirurgi.

 

Kunstigt hofteled

Et kunstigt hofteled er en protese – der indsættes som udskiftning for et ødelagt hofteled. Et kunstigt hofteled består af ledhoved og ledskål monteret på et metal skaft.

Her kan du læse mere om et privathospital i Jylland der tilbyder kunstigt hofteled.

 

 


 

 

 

kunstigt hofteled