Faaborg eller Fåborg?

Hvad er mest korrekt når man som virksomhed driver forretning i Fåborg? Hvordan skal man vælge at skrive byen skal der være med dobbelt a eller med bolle over a’et.

Hvis nu man f.eks. havde et tæppe butik solgte tæpper, gulve og gardiner i Fåborg. Hvilken betydning har brugen af aa og å så?

Tit og ofte kan det være vanskeligt som selvstændig at finde den rette profil. Er der f.eks. forskel på at skrive “køb dine tæpper i Faaborg” eller “køb dine tæpper i Fåborg” er det ligegyldigt eller vil dobbelt a’et blive opfattet gammeldags? Eller vil det ligefremt blive opfattet progressivt fordi ø, å, æ ikke er egnet til internette? Umiddelbart er der en tendens til at folk begynder at gå væk fra å. Så mit bud er at nettets betydning vil diktere at det vil være mest moderne at skrive Tæpper Faaborg frem for Tæpper Fåborg. Dog skal jeg pointere, at jeg betydningen nok er begrænset , men hvis du har nogle artikler eller lign. du kan henvise til hører jeg gerne om dem. Da man naturligvis gerne vil rådgive bedst muligt og at der trods alt er en del byer hvor å indgår i navnet.