Landsdækkende kæde inden for værksted, salg, service og reservedele

Søger du kvalitetsudstyr til agro, skov, have eller park? Denne landsdækkenede kæde af specialforhandlere kan tilbyde alt inden for værktøj, maskiner og reservedele til såvel den professionelle som til gør-det-selv manden. Det er her du skal gøre det gode køb af alt fra buskrydder til fejemaskine. Forhandlerne dækker hele Danmark, men har også en stort sortiment til din rådighed på deres webshop.

Buskryddere, trimmere og løvsugere

Søger du en buskrydder i seriøs og høj kvalitet? Det kan være svært vanskeligt, at vedligeholde udendørsarealet uden en ordentlig buskrydder, hvorfor de kommer i et væld af forskellige modeller og med forskelligt tilbehør. En buskrydder er særdeles effektiv til rydning af mindre træer, mindre flora og stærk græs. De flere buskryddere kan anvendes både til det grovere arbejde, men kan også fungere, som en klassisk trimmer.

Professionelle fejemaskiner

Har du et større udendørsareal eller foretager du vedligeholdelse i park eller andre haveområder, så kan en professionel fejemaskine i særdeleshed afkorte arbejdstiden og effektivisere opgaven. Se det store udvalg af fejemaskiner i forskellige prisklasser online her.