Handicappet og Gæst i Sommerland

Er du i familie med en handicappet eller er du selv handicappet og overvejer om en forlystelsespark er det rigtige at besøge i jeres familieferie. Hvilke forhold er gældende for en familie med handicappede der ønsker at tilbringe familieferie i et sommerland.

 

Hvis du er handicappet og gerne vil besøge f.eks. Faarup Sommerland, så gælder følgende.

Som handicappet i forlystelsesparken skal du betale almindelig pris for at komme ind. Men handicappede i Sommerlandet har mulighed for at opnå kompensation for de omkostninger som deres handicap fremtvinger

Gratis ledsager i Forlystelsesparken

Handicappede gæster kan med et ledsager kort fra DSB eller et medlemskort fra Dansk Blindesamfund, få lov til at tage en en gratis ledsager med. Det er dog tvingende nødvendigt at kortet fremvises ved inkkørslen til Forlystelsesparken.

Vis hensyn

Ved at henvende sig til administrationen kan du som handicappet få udstedt et specielt kort til dig , der gør medarbejdere i sommerlandet opmærksomme på at man har besøg af en handicappet gæst.

 

Tilgængelighed i forlystelsespark

Da Sommerland er en udendørs forlystelsespark , hvor der findes p-pladser for handicappede lige ved indgangen og der er fliseblægning på alle gangarealer.

Sommerland har dertil de tilgængelighedsmærket for alle 7 handicapgrupper.

Kom foran i Køen

Den handicappede kan i Fårup Sommerland få lov til at komme foran i køen. Dog skal det bemærkes at det ikke er muligt hvis der er tale om større grupper , men er det familien (5 personer maksimalt), så er det ikke noget problem at nye sin familieferie i forlystelsespark, og således kan ventetid undgås.