Er idræt lige sagen?

Interesserer du dig for idræt og sport? Så er et ophold på en idrætsefterskole sandsynligvis noget for dig! Her kan du dyrke dine interesser for sport samtidig med at du kan udvikle dig både fagligt og socialt. Måske kunne du tænke dig at dyrke efterskole fodbold eller udvikle dig med efterskole dans. Mulighederne er mange og omdrejningspunktet for dem alle taget sit afsæt i sport og idræt.

Efterskole fodbold

Efterskole fodbold er for alle bold interesserede og kræver hverken at du er den nye Messi eller Ronaldo, men blot at du har interesse i at spille fodbold og tager en proaktiv indstilling til at udvikle dine talenter. Udgangspunktet er gøre dig til en bedre spille både på taktiske og tekniske niveau og indgå i fællesskabet omkring holdspillet. Al træning foregår på skolens egen udendørsbane og der spilles flere turneringer i løbet af året.

Efterskole dans

Efterskole dans er en linje der giver dig mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige udtryksformer og kræver ej heller nogen forudgående kundskaber. Udgangspunktet er at udvikle dig som danser og performer og selve undervisningen forestås både af skolens undervisere samt udefrakommende professionelle dansere. Koreografi og musikforståelse på danse-linjen giver dig de rette redskaber til at udtrykke din egen stil og der arbejdes i løbet af året på flere forskellige turnés med klassens egne shows.