Babylegetøj i alle former

Der findes mange former for babylegetøj på markedet og det er vigtigt man er opmærksom på babyens alder, for det kan faktisk have en stor betydning om det er 6 måneder eller 12 måneder gammel. Man kan naturligvis altid diskutere hvornår overgangen fra babylegetøj til børnelegetøj skal ske, men det er afgørende at din baby, allerede fra en tidlig alder udvikler sine evner via legetøjet.
Det kan være alt fra bamser og gribelegetøj, til et simpelt aktivitetsstativ.

Babylegetøj i stort udvalg

Der er utrolig meget babylegetøj på markedet i høj kvalitet og som babyer er glade for at lege med. Så uanset om din baby er 3 eller 9 måneder, vil der være relevant legetøj på markedet. Når barnet er i den fase, vil det udelukkende være forældrene som er ansvarlige for køb af legetøj. Der hviler derfor et stort ansvar om at de skal købe det rette legetøj.
•    Babylegetøj findes i stor udstrækning
Når man vælger babylegetøj til sin nye unge, kan det være en god idé at sikre sig de ikke kan sluge legetøjet, ligesom de skal kunne udvikle deres sanser gennem legetøjet.

Smølferne kan ses i ny film

De fleste børn kender Smølferne og har en stor begejstring for dem, på den ene eller anden måde. Det er ganske forståeligt, for de er nogle søde små væsener der er samlet i et fantastisk univers. Et univers de fleste små børn misunder og som de gerne vil være en del af.
De kan føle sig som en del af Smølferne på mange måder. Enten ved at lege med figurer eller ved at se dem på film.

Smølferne kan følges i biografen

Netop nu har man faktisk mulighed for at se Smølferne i biografen, hvis man har lyst til dette. Det kan man endda i 3D, hvilket kan være med til at give en endnu bedre og mere speciel filmoplevelse. Så hvis du ikke ved hvad din familie skal lave en weekend, vil dine børn helt sikkert gerne med i biografen.
•    Smølferne kan ses i 3D
Filmen har godt nok fået nogle blandede anmeldelser, men derfor vil dine børn nok alligevel kunne lide filmen. Alternativt kan du vælge at købe klassiske smølfefilm på DVD.